Op het gebied van lifestyle en shoppen is er van alles te beleven. Een leuk dagje of weekendje strand is niet compleet zonder een herinnering om mee naar huis te nemen. In Hoek van Holland is er een verrassend aanbod winkels te vinden waar u gemakkelijk een hele middag gezellig kan winkelen. Wanneer u met de auto of het openbaar naar Hoek van Holland gaat kom je langs een aanstekelijk dorpje waar charmante en eigentijdse winkeltjes te vinden zijn.

Naast het bescheiden imago van het dorpje zitten er ook winkels uit de grote stad, de Action, Hema en Kruidvat zijn hier slechts voorbeelden van. Naast de grote stadse winkels vindt u er ook lokale winkels die met hun unieke assortiment u kunnen verrassen en met hun klantvriendelijkheid, u helpen met waar u naar zoekt. Niet alleen in het dorp maar ook op het strand hebben ze een aanlokkelijk aanbod.

Op het strand van Hoek van Holland kunt u deze populaire winkels eigenlijk niet missen. Vanaf het moment dat u de Badweg afloopt en richting het strand gaat ziet u smaakvolle winkeltjes met een zeer modern assortiment. Op het strand zijn er aantal winkels met stijlvolle zwemspullen en strandkleding maar ook strandspeelgoed is hier niet te weg te denken. Van volleyballen tot waveboarden en emmertjes met schepjes, voor jong en oud is hier voor ieder wat wils. Proef de Hoek!

INFINI KAPPERS

Prins Hendrikstraat 289
3151AK – Hoek van Holland

CONTACT
0174 382 100
info@infinikappers.nl
     

Het INFINI team informeert u graag welk kapsel het beste bij u past. Door hoogwaardige training en workshops op vaktechnisch gebied zijn onze salon medewerkers altijd op de hoogte van de nieuwste trends op haargebied.

ACTION

Rietdijkstraat 88
3151GK – Hoek van Holland

CONTACT
0228 565 656

    

Action biedt hele lage prijzen in combinatie met een verrassend assortiment. Hun aanbod bestaat uit producten verschillende productcategorieën, waaronder veel bekende merken en huismerken.

BEACH GIFT SHOP

Badweg 89
3151AH – Hoek van Holland

CONTACT
0174 386 100
info@beachgiftshop.nl
        

Naast het aanbod op hun webshop verkopen zij ook in hun winkel alles wat met het strand te maken heeft zoals: strandspeelgoed, parasols, strandlakens, strandsouvenirs etc. Naast hun strand aanbod verkopen zij ook diverse producten zoals: zonnebrillen, sieraden, kleding, schoenen en slippers.

SCAPINO

Prins Hendrikstraat 227
3151AH – Hoek van Holland

CONTACT
0174 383 584
info@scapino.nl
       

Bij Scapino vind je schoenen en kleding volgens de laatste trends én voor een aantrekkelijke prijs. Je vindt bij hun dan ook een ruime collectie aan mode, schoenen en sportkleding voor het hele gezin. Dus of je nu op zoek bent naar betaalbare damesschoenen, leuke regenlaarzen, werkschoenen of hippe kinderkleding; bij Scapino zit je goed!

ALBERT HEIJN

Prins Hendrikstraat 382
3151AW – Hoek van Holland

CONTACT
0174 382 895
       

Als oudste nog bestaande supermarktketen van Nederland vult Albert Heijn dagelijks zo’n vijf miljoen borden. Met meer dan 100.000 werknemers neemt Albert Heijn die grote verantwoordelijkheid en zorgen we ervoor dat de klant altijd lekkere, gezonde, duurzame en betaalbare producten in onze winkelschappen vindt.

HEMA

Rietdijkstraat 74A
3151GK – Hoek van Holland

CONTACT
088 007 8305
       

Bij HEMA maken ze het dagelijks leven makkelijker, leuker en beter. Van die zachte handdoek tot tig kleuren nagellak in de winkel tot hun online fotoservice of de befaamde HEMA tompouce: klanten kunnen kiezen uit meer dan 32.000 producten en diensten. Zeven dagen per week, in de winkel en online. Echt HEMA.

ALDI

Mercatorweg 11-19
3151CJ – Hoek van Holland

CONTACT
079 344 0440
       

Het principe ‘’Hoge Kwaliteit – Lage Prijs’’ is voor ALDI meer dan een succesvolle marketinguiting. De klant krijgt de beste producten tegen de laagste prijs. Niet alleen hun huismerken maar ook A-merken worden tegen een scherpe prijs aangeboden.

LIDL

Prins Hendrikstraat 293-301
3151AK – Hoek van Holland

CONTACT
020 709 5039
       

De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs, dat maakt Lidl dagelijks waar met ruim 18.000 medewerkers. Net als meer biologische, diervriendelijke en duurzame producten in hun assortiment en de bouw van het meest duurzame distributiecentrum van Nederland.

KRUIDVAT

Prins Hendrikstraat 255
3151AK – Hoek van Holland

CONTACT
0318 798 000
       

Als voordeeldrogist brengt Kruidvat health & beauty dichter bij de consument. Kruidvat biedt daarnaast ook een verrassend assortiment met branchevreemde producten, zoals cd’s, speelgoed en decoratieve artikelen voor in en om het huis. Dit assortiment wordt aangevuld met spraakmakende aanbiedingen (zoals treinkaartjes en hotelvouchers). Alle producten combineren een goede kwaliteit met een bijzonder aantrekkelijke prijs. Kruidvat- Steeds verrassend, altijd voordelig!

ZEEMAN

Prins Hendrikstraat 283
3151AK – Hoek van Holland

CONTACT
088 007 0509
       

Zeeman staat voor goede kwaliteit en de laagste prijs. Zeeman biedt kwalitatieve basics en textiel aan voor iedereen. Steeds meer mensen kennen de Zeeman door hun leuke kinderkleding. De ontwerpen zijn leuk en eenvoudig. Zo kunnen ze goedkoop en in grote hoeveelheden gemaakt worden.

GALL & GALL

Prins Hendrikstraat 286
3151AW – Hoek van Holland

CONTACT
0174 310 040
       

Elke Gall & Gall winkel staat op zich, het assortiment kan per locatie verschillen omdat elke winkel zo goed mogelijk probeert in te spelen op de vraag vanuit de buurt. De medewerkers zijn stuk voor stuk enthousiaste product liefhebbers die goed weten in te spelen op de vragen vanuit de klant.

ETOS

Prins Hendrikstraat 74
3151AW – Hoek van Holland

CONTACT
0174 382 895
       

Etos wil alle vrouwen en hun gezin in Nederland helpen om lekker in hun vel te zitten. Deze rol zit diepgeworteld in het DNA van Etos. In deze drogisterij kan je nog steeds verwachten dat de gediplomeerde drogisten van Etos je deskundig advies geven- wat je vraag ook is!

SAMSAMFIT

Zekkenweg 57
3151HK – Hoek van Holland

CONTACT
06 5757 8732
       

SAMSAMfit is geen reguliere sportschool. Je vind er geen apparaten of fietsen. Bij SAMSAMfit worden de leden in kleine groepslessen uitgedaagd op kracht, conditie en coördinatie.  Veelal met eigen lichaamsgewicht of met kleine attributen zoals kettlebells. De leden van SAMSAMfit zijn sporten leuk gaan vinden en er zijn vriendschappen ontstaan. Er heerst een ontspannen en gedreven sfeer, waarbij leden elkaar helpen om een stap verder te komen.

RON VAN REENEN INTERIEUR

Schoolstraat 30A
3151AZ – Hoek van Holland

CONTACT
0174 418 466
       

Heeft uw huis een opknap beurt nodig? Of wilt u wat inspiratie opdoen? Loop vooral even binnen bij Ron van Reenen interieur.