Er is heel veel te beleven in Hoek van Holland. Van sport activiteiten tot meezingspektakels. Kijk voor meer informatie over wat er precies te doen is op https://hoekvanholland.nl/ en houd deze agenda in de gaten voor de aankomende evenementen die in Hoek van Holland plaats gaan vinden. Proef de Hoek biedt voor een deel ook ondersteuning aan een aantal van deze evenementen. Onderstaande evenementen zijn hier voorbeelden van.

HARBOUR@HOEK PARTY

Berghaven Hoek van Holland

   

Een feest waarbij de start van de Wereldhavendagen wordt gevierd in de Berghaven in Hoek van Holland. Er vinden verschillende optredens plaats vanaf het dek van de ‘Mahu’ boot. Maan, coverband Square, DJ Izzy en Popkoor Ruby zorgen voor geweldige optredens en een goede sfeer! Kijk op de socials van Proef de Hoek!

VAN SMARTLAP TOT OPERA

   

Een evenement waar verschillende optredens plaatsvinden op het Brinkplein in Hoek van Holland. Je kunt dan luisteren naar; Orkestvereniging Wilton o.l.v. Jean Grüter, De Hoekse tranentrekkers en De Plengers o.l.v. Paula van Wanrooy, Sopraan Florien Hilgenkamp, Bariton Ago Verdonschot, Accordeon Anny en Paula van Wanrooy die een breed scala aan bekende liedjes voor u zullen spelen. Denk hierbij aan; “Kleine café”, “Samen zijn”, “New York” en “Leef”. Kijk op de facebook-pagina van Smartlap tot Opera – Hoek van Holland

HELDEN VOOR DE HOEK

  

Helden voor de Hoek is een dag waar alle hulpverleners, die zorgen voor een veilig Hoek van Holland, in de spotlights worden gezet. Er zullen verschillende activiteiten te beleven zijn op het Brinkplein zoals onder andere;  auto’s open knippen, brandjes blussen, segway parcours, klimwand en nog veel meer. Ook kunnen kinderen zich laten schminken en zullen de hulpverleners over hun vakgebied voorlichting geven. Kijk voor meer informatie op de facebookpagina van Stichting Waardevol Hoek van Holland.

KERST OP BRINKPLEIN

 

Het Brinkplein staat in december een aantal dagen in het teken van kerst. Tijdens deze dagen word je meegenomen in de kerstsfeer door verschillende activiteiten. De voorbereidingen zijn in volle gang! Kijk voor meer informatie op de facebookpagina van Stichting Waardevol Hoek van Holland

NATIONAAL VUURWERK

   

Rotterdam vuurwerk breidt uit naar Hoek van Holland. Op 31 december 2019 krijgt Rotterdam er twee extra vuurwerkshows bij, waaronder in Hoek van Holland. Met een specifiek karakter voor elke show belooft het een prachtig en muzikaal vuurwerkspektakel te worden. Kijk voor meer informatie op de website van RTV Rijnmond.