Welkom bij de culinaire hoogstandjes van Hoek van Holland. Tijdens een heerlijke dag in Hoek van Holland kunt u ook nog eens genieten van een lekkere maaltijd. Hoek van Holland heeft een breed aanbod aan lekkere restaurantjes, cafés, barretjes, strandpaviljoens en lunchrooms. Niet alleen op het strand, maar ook in het dorp kunt u lekker een hapje eten. Er is voor ieder wat wils. U kunt een lekker bakje koffie in het zonnetje op het strand drinken of een heerlijk broodje bestellen op het Brinkplein. De eetgelegenheden die in Hoek van Holland te vinden zijn, zijn hieronder weergegeven. Komt u ook gezellig langs voor een heerlijke etentje? Proef de Hoek!

LUNCHROOM BIJ MEREL

Prins Hendrikstraat 243B
3151AK – Hoek van Holland

CONTACT
0174 848 054
      

Bij Lunchroom bij Merel kunt u terecht voor een lekker ontbijt of lunch. U kunt hier plaatsnemen in het gezellige interieur of een koffie meenemen voor onderweg. Take away behoort namelijk tot de mogelijkheden bij lunchroom bij Merel.

SAAM

Prins Hendrikstraat 285
3151AK – Hoek van Holland

CONTACT
0174 848 010
    

Restaurant SAAM is de ideale plek voor gezinnen, maar ook voor de zakelijke bezoeker. SAAM staat bekend om de pannenkoeken, schnitzels en speciale bieren.